Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta YAD

Palautetta YADin Janne Paanaselle lääkekannabisesta

Palaute koskee siis lääkekannabis koskeviin lausuntoihin, siis lievää harhaanjohtamista. Sanoitte tässä ohjelmassa, että lääkekannabiksessa ei ole päihdyttävää ainetta eli THCtä.  Oli kohtuullista puhua rehellisesti, se on valistuksen kannalta olennaista. 

Esim Bedrocan sisältää 22% THCtä ja vain 1%CBDtä.

Ohjeman aihe kyllä tärkeä.

Savusauna lämpiää! (PS. Terkut A-klinikkasäätiön ylilääkäri Kaarlo Simojoelle)

"Wikipedia kertoo, että Karjalassa savusaunaa kutsutaan mustaksi saunaksi, koska saunan sisäpinnat ovat savusta johtuen tummat ja nokiset. Hämäläis-satakuntalainen savusauna on tyypillinen ns. monikäyttösauna, jossa on kylpemisen lisäksi hoidettu monia muita askareita.

 

Alaotsikolla Erikoisia savusaunoja Wikipedia mainitsee esimerkiksi ajopuista rakennetut savusaunat sekä toisen maailmansodan aikaiset, usein maahan kaivetut korsusaunat."

 

 

Vieraskynä Juuso Armila, YAD ry: Yhteistyötä kannabishaittojen vähentämiseksi

YAD Youth Against Drugs ry:n Myssy pois silmiltä -kampanjassa on muistuteltu laaja-alaisen, avoimen keskustelun ja yhteistyön tärkeydestä kannabikseen liittyvässä ehkäisevässä työssä. Kampanjan kakkoskierroksen startattua jatkoimme kannabiksen haittojen vähentämisen teeman parissa järjestämällä yhteistyössä Humaania päihdepolitiikkaa ry:n, Suomen Kannabisyhdistys ry:n ja dekriminalisointityöryhmän kanssa 29.4. Helsingissä Savua ilman tulta – kannabis ja haittojen vähentäminen -seminaarin. Seminaari koostui asiantuntijoiden alustuksista ja paneelikeskustelusta.

Savusauna 2.0

Wikipedia kertoo, että Karjalassa savusaunaa kutsutaan mustaksi saunaksi, koska saunan sisäpinnat ovat savusta johtuen tummat ja nokiset. Hämäläis-satakuntalainen savusauna on tyypillinen ns. monikäyttösauna, jossa on kylpemisen lisäksi hoidettu monia muita askareita.

 

Alaotsikolla Erikoisia savusaunoja Wikipedia mainitsee esimerkiksi ajopuista rakennetut savusaunat sekä toisen maailmansodan aikaiset, usein maahan kaivetut korsusaunat.

 

***

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä