Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Turvapaikkapolitiikka

Saarikon tuhoisa tie

Keskustan varapuheenjohtaja ja peruspalveluministeri Annika Saarikko vaatii Verkkouutisten haastattelussa Suomen ja koko Euroopan purkamaan työperäisen maahanmuuton esteet. Hänen mielestä Suomen pitää luopua työperäisen maahanmuuton tarveharkinnasta, avata Euroopan ja Suomen rajat. Saarikko arvostelee sitä, että nyt työikäiset nuoret miehet turhautuvat raskaaseen turvapaikkaprosessiin.

Yhden suunnan lippu kotimaassaan lomaileville ”vainotuille.”

Turvapaikanhakijoina ja pakolaisina tulleista irakilaisista, jotka asuvat Norjassa, yli 70% lomailee toisinaan kotimaassaan Irakista, josta on ”paennut vainoa.”
Humanitaarista maahanmuuttoa harjoitetaan siksi, että henkilökohtaista vainoa kokevat ihmiset, jotka eivät ole kotimaassaan turvasssa, saisivat itselleen paikan, jossa elää rauhassa ilman pelkoa. Ajatus on humaani ja hyvä, mutta näiden Norjan irakilaisten kohdalla on päivän selvää, että länsimaalaisten sinisilmäisyyttä käytetään härskisti hyväksi.

Jos tekee törkeän rikoksen, karkotetaan

Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) linjasi Ilta-Sanomien haastattelussa 15.12.2018, että ”tärkeää olisi, että perusviesti pysyisi terävänä: jos teet törkeän rikoksen, sinut karkotetaan Suomesta”.

Tämän jälkeen on paljastunut kaikessa karmeudessaan Oulussa ulkomaalaistaustaisten tekemiksi epäillyt seksuaalirikokset, joista suomalaiset ovat oikeutetusti olleet erittäin järkyttyneitä.

Sinisten lista kansanturvallisuuden puolesta

Oulussa ja Helsingissä tapahtuneet epäillyt ulkomaalaistaustaisten tekemät seksuaalirikokset ovat oikeutetusti järkyttäneet suomalaisia. Valitettavasti on todennäköistä, että vastaavanlaisia tekoja paljastuu lisää.

Poikkeuksellisen järkyttävät teot vaativat poliitikoilta poikkeuksellisia toimenpiteitä. Hallitukselta odotetaan todellisia ratkaisuja suomalaisten aiheelliseen huoleen.

Sininen tulevaisuus on valmis tositoimiin.

Myöhäisheränneet punavihreät

Jopa arkkiliberaaleina tunnetut punavihreät vaativat Oulun ja Helsingin lastenraiskausrinkien vuoksi nyt tiukempaa rikos- ja maahanmuuttolainsäädäntöä.

Ääni kellossa on muuttunut yhdessä viikonlopussa.

Hallitus on toteuttanut valtaosan hallitusneuvotteluissa laaditusta 80-kohtaisesta ohjelmasta, jolla on tiukennettu ennen näkemättömällä tavalla Suomen turvapaikkapolitiikkaa. Ja valtaosaa esityksistä punavihreät ovat vastustaneet naama näkkärillä.

Kun rikos etsii turvapaikkaa

 

 

 

 

 

Oulussa nyt paljastuneiden, lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten tekijät ovat turvapaikanhakijoita, tai turvan saaneita. Tämä tosiseikka asettaa koko turvapaikkakäytännön kyseenalaiseksi. Ei kotouttaminen näemmä auta, eikä voi olla meidän velvollisuutemme yrittää kasvattaa ihmisyyteen tänne vääryydellä soluttautuvia hirviöitä.

Kuinka estetään rikollisten maahanmuutto?

Oulussa tapahtuneet maahanmuuttajien tekemät alaikäisiin kohdistuneet seksuaalirikokset ovat järkyttäneet syvästi suomalaista yhteiskuntaa. Teot ovat vastenmielisiä sekä iljettäviä ja tekijät eläimiä, jotka tulee tuomita oikeudessa kovimman kautta. Heidän oleskelulupansa on peruutettava ja tuomion kärsimisen jälkeen suunnan tulee olla suoraan lentokentällä odottavalla palautuslennolla kotimaahan. Kaikkeen tähän nykylainsäädäntömme antaa täyden mahdollisuuden.

Turvapaikanhakijoiden määrää on voitava rajoittaa

Oulussa tutkitaan parhaillaan yli kymmentä pääosin turvapaikanhakijoiden tekemää seksuaalirikosta, joiden kohteena on ollut jopa alle 15-vuotiaita lapsia.

Ymmärrän täysin suomalaisia, jotka ovat vihaisia siitä että turvaa Suomesta hakeneet aiheuttavat turvattomuutta suomalaisille.

Oulun epäillyt seksuaalirikokset ovat niin alhaisia ja vastenmielisiä, että sille ei löydy sanoja. Suomen valtion tärkein tehtävä on taata kansalaistensa turvallisuus. Kuten Tasavallan presidentti totesi uudenvuoden puheessaan, tämä on kestämätön tilanne.

Kriisimaiden karmeudet ja maahanmuuton seuraamusten pitkä tie

 

Suomi on reilun parinkymmenen vuoden aikana hankkinut aikamoisen annoksen kriisi- ja kehitysmaiden karmeuksia osakseen:

Oulun lasten raiskausrinki 
Ekaluokkalaisen murha 
Etninen järjestäytynyt rikollisuus
Vierastaistelijailmiö 
Radikaali islamisaatio
Terrori
Laiton maassaoleskelu
Alueellinen eriytyminen
Kunniaväkivalta
Silpomiset
Ynnä muu 'värinä'...

 

Kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden palautuksia on tehostettava

Turvapaikkaa kansainvälisen suojelun perusteella hakeneiden määrän äkillinen kasvu vuonna 2015 paljasti monia ongelmia turvapaikkamenettelyssämme. Tämän seurauksena ulkomaalaislakia on Suomessa muutettu tiuhaan tällä vaalikaudella. Osin perustellusti, osin hätiköidysti. Samalla tarve yhteiselle eurooppalaiselle politiikalle on entisestään kasvanut. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä