Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Tuet

Työttömyyskorvausrahat pienyrittäjyyskylien perustamiseen

Miksi holhousSuomi jakelee jatkuvasti hengenpitimiksi kalaa kotiin, kalastamaan opettamisen sijasta?

Tätä idiotismia harjoittaa työttömyystukijärjestelmämme eli tukee työttömyyttä, kotona loisimista! Tässä käytännönläheinen kuvaus radikaalista säästöratkaisusta. Kertaluontoinen kokonaisratkaisu ja valtiontalouden pelastus.

 

Idea

Ansiosidonnainen päiväraha vai työmarkkkinatuki+20e ?

Palkansaaja,veronmaksaja on työssä ollessaan maksanut vuosia Työssä ollessa maksaa veroa 22%-42%. Ansiosidonnainen päivärahan Maksaa pakollisena työttömyysmaksua, työnantaja osan, liitto osan. Näin ollen palkansaaja ,veronmaksajan , ansioturvan valtion osuus on hänen veroistaa työmarkkinatuen verran 580e miinus 20% vero.Jonkka valtio joutuisi maksamaan muutenkin työttömälle. Kun 400pv tulee täyteen putoaa työmarkkinatuelle. Joka on vastiikkeellinen tähän tapaan. Tekeekö SOS-hallitus kahdet työmarkkinat? Yli 35 000 suomalaista tekee jo töitä sosiaaliturvansa eteen.

Ja näin hallitus vei meiltä oikeuden ruokaan!

Kuten otsikossa jo lukeekin, meiltä ruokavammaisilta vietiin taas viimeinenkin. Jos ihan oikein muistan niin ihan vuosi sitten keliakialiitto oli laskenut että keliaakikon ruokakorvaus tulisi kolminkertaistaa, että päästäisiin samoihin hintoihin kuin ei keliaakikolla.

 

Opintotuella kaksi samantasoista tutkintoa

Eduskunta päätti, että enää ei myönnetä opintotukea toista samantasoista tutkintoa opiskeleville.  Siitäpä syntyi adressi, jolla  halutaan vaikuttaa toisen tutkinnon tuen säilymiseksi.

 

ROUVAKERHO ON PUHUNUT

"Arvostamani asiantuntijat, ammattilaiset ja äidit ohjelmassa tiesivät mistä puhuivat"Ei saa kommentoida,SDP.Keille nämä JULISTUKSET ovat suunnattu??? Arvostus menee juuri niin kuten Huovisellakin.Perhe on se VIIMESIJAINEN.SDP:n Huovisella,kuten keskustan,kokoomuksen jne.ROUVAKERHOLAISILLA,on hoppu ja tärkeätä tukea perheiden ULKOPUOLISIA tomijoita.Kiireellä värkätään lakia SIJAISPERHEIDEN ETUJEN TOTEUTUMISEKSI. RAY tukee näitä erilaisia hankkeita kymmenillä, sadoilla tuhansilla euroilla vuosittain. Samaan aikaan rouvakerholaiset säätelevät lakeja joilla perheiltä viedään kaikki oikeu

Rahavirrat perheille ,IHANA TUKIELÄMÄ

Kaikki "sosiaalietuudet" pitää hakea erikseen.KELA:n maksamat lapsilisät,vanhempainraha,asumistuki(joka tarkistetaan vuosittain,tai tulojen muuttuessa)jne.
KELA ei maksa mitään sosiaaliturvaan kuuluvaa etuutta ilman hakemusta.Suoja osa joka nyt 2014, 300 euroa otettiin voimaan ,vähentää asumistuen määrää saman verran.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä