*

Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Perjantai

Kun valheista tulee totta

Kun toistaa samaa valhetta uudelleen ja uudelleen, alkaa se vaikuttaa niin todelta, että siihen alkaa muiden lisäksi uskoa itsekin.

Kansanedustaja Juho Eerola lasketteli taas valheitaan eilisessä YLEn keskusteluohjelmassa. Taas kerran Eerola toisti liian usein kuullun valheellisen väittämän siitä, ettivät maahanmuuttajat Suomessa työskentele muualla kuin järjestöissä tai tulkkeina.

Perjantain lakosta ei ole mitään hyötyä

Huolimatta siitä mitä mieltä hallituksen leikkauslistasta on, lakkoilu on tässä tapauksessa huonoin tapa vaikuttaa asioihin. Miksi näin?

Hallitus ei ole työmarkkinaosapuoli

Rasti ruutuun

Olen iloisesti yllättynyt, miten niin moni suomalainen vastustaa perjantain mielenosoituksia ja aikoo pysyä töissä. Lähes 70 000 ihmistä on pelkästään Facebooktapahtumassa ilmoittanut olevansa perjantaina töissä - ja olevansa ylpeä siitä. Samaan aikaan on myös perustettu kansalaisaloite ay-jäsenmaksujen verovähennysoikeuden poistamiseksi. 

Yksinäisyys ympärillä…

… ei saa edes muotoa ihmisen. Tänään on ystävänpäivä. Aseistakieltäytyjien suojeluspyhimyksestä alkanut rakastavaisten hetki, joka on muotoutunut kaikenlaisen ystävyyden merkkipäiväksi. Tänään on myös perjantai. Viikon epätasa-arvoisin päivä, joka erottelee toisistaan ne, joilla on muutakin kuin tyhjä koti niistä, joilla ei ole aina edes sitäkään.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä