Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Olohuonetentti

Ole enemmän kuin John McCain

Vierailin tänään Nurmijärven Klaukkalan markkinoilla ja osallistuin Vantaalla Olohuonetenttiin Hussein Al-Taeen (sd.), Mervi Kataisen (kok.), Säde Kallioisen (kesk.), Loviisa Kaartokallion (kd.) ja Mikki Kausteen (vihr.) kanssa.

Olohuonetentistä

Europarlamentaarikko Jussi Halla-aholla on mielenkiintoinen harrastus. Hän osoittelee mieluusti julkisella Facebook-seinällään seuraajilleen kohteita, joiden kimppuun käydä erilaisin solvausviestein. Useimmiten kohteet ovat kilpailevien puolueiden edustajia, jotka ovat rohjenneet käydä arvostelemaan hänen maahanmuuttoon liittyviä linjauksiaan. Kohteena voivat olla myös toimittajat, jotka lankeavat tuohon samaan. Herkkähipiäistä Halla-ahoahan ei tunnetusti saa arvostella, ainakaan kovin sanoin, sillä seurauksena on Jussi Halla-ahon antama ”fatwa”.

#Olohuonetentti tuo politiikan takaisin koteihin

Eduskuntavaaleihin on aikaa enää muutama päivä päälle kuukausi. Matala äänestysaktiivisuus on viime vuosina ollut yksi vaalien huolestuttava kehityskulku. On paljon puhuttu siitä, että miten politikka ja poliitikot saataisiin lähemmäksi ihmisten arkea. Tapahtuuko se toreille jalkautumalla vai sosiaalisen median kautta vai kenties kutsumalla ryhmä kansanedustajaehdokkaita omaan kotiin tentattavaksi politiikasta?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä