Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Geneven sopimus

Kuinka estetään rikollisten maahanmuutto?

Oulussa tapahtuneet maahanmuuttajien tekemät alaikäisiin kohdistuneet seksuaalirikokset ovat järkyttäneet syvästi suomalaista yhteiskuntaa. Teot ovat vastenmielisiä sekä iljettäviä ja tekijät eläimiä, jotka tulee tuomita oikeudessa kovimman kautta. Heidän oleskelulupansa on peruutettava ja tuomion kärsimisen jälkeen suunnan tulee olla suoraan lentokentällä odottavalla palautuslennolla kotimaahan. Kaikkeen tähän nykylainsäädäntömme antaa täyden mahdollisuuden.

Geneven sopimukset

Geneven sopimuksien merkitys maailmalla

"Geneven sopimukset ovat joukko sodassa haavoittuneiden, sotavankien ja siviiliväestön kohtelua sääteleviä kansainvälisiä sopimuksia.

 Vuonna 1864 solmittiin Punaisen Ristin perustajan Henri Dunantin aloitteesta Genevessä sopimus, joka koski haavoittuneiden ja sairaiden sotilaiden huoltoa. Sitä on täydennetty ja laajennettu uusilla sopimuksilla vuosina 1906, 1929 ja 1949. Toisen maailmansodan jälkeen sopimukset koottiin neljäksi yleissopimukseksi.

Mikä on riittävästi sisäministeri Petteri Orpo?

Sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nerg oli 25.1 Mtv:n aamuohjelman haastattelussa. Nergin mukaan turvapaikanhakijatilanne on tällä hetkellä rauhallinen sillä Suomeen tulee tällä hetkellä "vain" 20-50 henkilöä päivässä, lähinnä tulijat ovat Afganistanista. Tämä rauhallinen tilanne tarkoittaa siis noin 8000-18000 henkilön vuosivauhtia, joten emme kutsuisi tilannetta mitenkään rauhalliseksi saati hallinnassa olevaksi. Nergin mukaan ”monimuotoisuuden kannalta olisi ihana että tulijoita olisi monista maista.” Todellako?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä