Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Äänestä omatuntosi mukaan

  • Espoon Iivisniemessä.
    Espoon Iivisniemessä.

Eilen oli viimeinen kampanjapäiväni Myyrmäessä, Matinkylässä ja Iivisniemessä. Kampanja päättyi Timo Soinin kotikonnuille. Ympyrä sulkeutui: Timo lähti kotimaan politiikkaan 40 vuotta sitten. Kiitimme Timoa antamalla taksiautoilija Kim Lindholmin Maisterisjätkä-lippiksen. Kunnioitettava taival kansanvallan ja isänmaan hyväksi.

Muutamaa solvaajaa lukuun ottamatta palaute oli eilen positiivista. Olen tehnyt parhaani nyt ja koko neljän vuoden kauden ajan. Enempää ei voi tehdä vaikka vaadittaisiinkin. Uskoni hyvään ja toisiin ihmisiin on säilynyt. En vihaa ketään enkä mitään, sillä jos vihaa toisia, vihaa lopulta itseään.

Hyvä elämä ja politiikka rakentuvat yhteistyölle. Tänään menen vaimoni kanssa äänestämään Pohjois-Espoossa hyvillä mielin. Kaikkensa antaneena.

Saimme Iivisniemen torilla nauttia Antero Ketosen haitarimusiikista. Antero myi Lopen perunaa Espoon Tapiolan torilla 45 vuotta. Siinä perspektiiviä elämään!

Sinisillä soi haitari ja punaisilla paukkuu menohaitari.

Vaalipäivä on kansanvallan juhlapäivä. Olen ehdolla Uudenmaan vaalipiirissä numerolla 180. Äänestä omatuntosi mukaan. Sampo Terhon sanoin:

 

"Sunnuntai on äänestyspäivä. Kuuntele sydämesi ääntä ja äänestä omatuntosi mukaan. Vain sinä tiedät, kuka on sopivin ihminen edustamaan sinua.

Jotkut väittävät tietävänsä vaalituloksen ennalta, vaikka jokainen ääni on laskematta. Toiset kertovat miten pitäisi taktikoida, jotta äänesi olisi merkittävä. Todellisuudessa äänesi on aina merkittävä, jos annat sen asialle johon uskot.

Siniset on uusi puolue, mutta hyvä puolue. Osallistumme nyt ensimmäisiin vaaleihimme, mutta kokeneella joukkueella. Me haluamme uudistaa Suomea inhimillisesti, jotta jokainen suomalainen tietää pärjäävänsä myös tulevaisuudessa. Me rakennamme turvallisen Suomen. Ihmiselle hyvän.

Muutos parempaan alkaa sinun äänestäsi!"

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset