Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Espoo säilyttää kotihoidontuen Espoo-lisän

Espoon Sinisten valtuustoryhmä on tyytyväinen, että valtuusto kääntyi siniselle perhelinjalle, kun se päätti säilyttää kotihoidontuen Espoo-lisän eikä poistaa sitä kokoomuslaisen kaupunginjohtajan ehdottamalla tavalla. Ja siitä huolimatta veroprosentti ei noussut. Alhainen syntyvyys vaatii perheiden vahvaa tukemista

Ratkaisuumme lähteä mukaan budjettisopuun vaikuttivat myös kannattamamme panostukset matalan kynnyksen mielenterveys- ja päihdepalveluihin sekä leikkipuistojen kunnossapitoon. Ne ovat erittäin tärkeitä ihmistä lähellä olevia palveluita.

Valtuustoryhmämme puheenjohtaja Jukka Kilpi on ollut aiheellisesti huolissaan Espoon velkataakan kasvusta yli sietorajan.  Siniset ovat budjettisovulla turvaamassa espoolaisten palvelutasoa, joka on uhattuna muun muassa Länsimetron, Kehä I:n tunneloinnin ja Raide-Jokerin suurinvestointien vuoksi. Valitettavasti sinisten ehdotukset näiden investointien perumisesta tai lykkäämisestä äänestettiin Espoon valtuustossa nurin aiemmin tänä vuonna.

Espoo päättää vuoden 2019 talousarviosta 5. joulukuuta. Tiedossa on että kaikki valtuustoryhmät perussuomalaisia lukuun ottamatta ovat mukana ehdotuksessa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset