Demareiden pikkunäppärä operaatio ajoi karille

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) on saanut eduskunnan luottamuksen äänin 100-60. Kiitos luottamuksen antaneille.

Punavihreiden verbaalinen vastaisku on armoton, mutta tulos on taululla. Demareiden pikkunäppärä operaatio ajoi karille. Palautteen perusteella useat suomalaiset kyllä arvostavat, että siniset uskaltavat puolustaa konservatiivia. Suomalaiset tolkun konservatiivit eivät elämöi näkemyksillään julkisuudessa, mutta pohjavire näkyy ja tuntuu.

Perussuomalaisten toiminta äänestyksessä kuvastaa heidän nykyistä linjaansa arvokysymyksissä: tyhjää täynnä. Kun ei voi puhua siitä yhdestä aiheesta niin eipä ole mitään sanottavaa.

Vihreiden äänenkannattaja Vihreä lanka kertoi 18. syyskuuta, että mistä epäluottamuslauseen esittämisessä on todellisuudessa kysymys:

"Politiikka on periaatteisiin nojaavaa tärkeiden asioiden ajamista. Se on myös peliä, jossa vastustajaa lyödään kun sopiva sauma siihen tulee."

Viinivihreille tärkeintä oli lyödä konservatiivia. Ohi meni niin että viuhahti.

Epäluottamuslauseen tarkoitus oli luoda ennakkotapaus, että on olemassa vakaumuksia, joiden perusteella ihmisten oikeutta toimia julkisissa tehtävissä on rajattava. Olen tyytyväinen, että eduskunnan enemmistö haluaa puolustaa jokaisen suomalaisen uskon-, mielipiteen- ja sananvapautta.

Siniset katsovat, että ulkoministeri Soinilla että putkimies Rekasella on samat perusoikeudet.

Jos punavihreät veisivät mielipiteenvapauden Soinilta, seuraavaksi se vietäisiin Rekaselta.

 

simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu