Hyväksyvätkö vihreät Suomeen sharia-lain?

"Rakkaat toverit," tervehti Touko Aalto vihreiden puoluekokousta. Vihreät on kuin vesimeloni: vihreä pinnalta, mutta punainen sisältä. Vihreiden kansanedustaja Emma Kari haikaileekin punavihreää hallitusta. Siinäpä kauhukuva vastuullisille konservatiiveille.

Viime aikoina Helsingin Sanomat on julkaissut hämmentävän myötäsukaisia kirjoituksia islamilaisesta sharia-laista. Niiden mukaan sharia ymmärretään väärin ja sille pitäisi antaa länsimaissa tilaa.

Suomi antaa yhdenvertaista suojaa kaikille ihmisille riippumatta taustasta. Sharia-lain hyväksyminen oikeusjärjestelmämme rinnalle tarkoittaisi irtisanoutumista YK:n ihmisoikeussopimuksesta, jossa keskeistä on oikeus tasavertaiseen kohteluun lain edessä.

On tarkasteltava, että miten sharia-lakia käytännössä sovelletaan. Shariassa miehellä ja naisella ei ole tasavertaista asemaa oikeuden edessä. Britanniassa epäviralliset sharia-tuomioistuimet järjestelmällisesti sortavat naisia.

Sharia-lakia eivät ole Suomessa ajaneet muslimit, vaan liberaali älymystö ja lehdet kuten Helsingin Sanomat. Sininen tulevaisuus ei vastuullisena konservatiivipuolueena hyväksy minkäänlaista sharia-lain käyttöä Suomessa.

Ihmisoikeuksista yleensä puhuvat vihreiden Touko Aalto, Ville Niinistö ja Emma Kari ovat olleet sharia-keskustelussa täysin vaiti.

Touko Aalto kyllä kritisoi kovin sanoin kristittyjä kuten Aki Ruotsalaa, mutta ei uskalla puhua islamiin liittyvästä shariasta.

Vihreät pullistelevat puoluekokouksessa voimansa tunnossa vasemmistopopulismin loisteessa. Hyväksyvätkö vihreät hallitusvastuussa sharia-lain käytön Suomessa?

Vihreät on viimein saatava vastuuseen sanoistaan.

simonelo
Kokoomus Espoo

Perheenisä. Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Länsi-Uudenmaan varavaltuutettu. Oikeistolainen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu