Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Vanhat puolueet ovat kolmen K:n koplan talutusnuorassa

Keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmunin mukaan työnantajien Eteläranta on kokoomuksen miehittämä ja ammattiyhdistysliikkeen Hakaniemi on puolestaan SDP:n hallinnassa.

Kulmuni käyttää taitavasti valikoivaa totuutta. Kaikki kolme vanhaa puoluetta ovat kolmen K:n koplan talutusnuorassa: Keskusta MTK:n, kokoomus EK:n ja demarit SAK:n.

Sininen tulevaisuus on uusi ja etujärjestöistä riippumaton eduskuntapuolue. Osoitimme linjan todeksi kun haastoimme SAK:n mielenilmauksen, jota pystyi hyvällä syyllä kutsumaan vasemmiston vaalikampanjan avaukseksi. SDP on typistynyt SAK:n poliittiseksi siiveksi.

Uskon, että Suomessa on tilausta uudelle epäpoliittiselle ja käytännönläheiselle puolueelle. Harva suomalainen kannattaa enää aina vain samaa puoluetta.

Siniset toimivat toisin kuin meiltä odotetaan. Haastamme koko vanhan vallan ja tavallista suomalaista määräilevät korporaatiot.

Työelämän muutos, maailmanpolitiikan myrskyt, EU:n tulevaisuus, maahanmuutto ja hyvinvointiyhteiskunnan uudistaminen vaativat vastauksia. Sininen tulevaisuus esittelee kevään aikana laajasti kantaa ottavia ohjelmia Suomen toiselle vuosisadalle. Yksi näistä on sinisten perhevapaamalli tuleviin eduskuntavaaleihin.

Miesten ja naisten välisen tasa-arvon edistämiseksi olemme esimerkiksi jo esittäneet, että yli 250 henkeä työllistävät suuryritykset velvoitetaan julkistamaan tilastotiedot maksetuista palkoista sukupuolittain.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset