Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Kannatan Sampo Terhoa uudeksi puheenjohtajaksi

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho asettui tänään ehdolle Perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Kannatan Terhoa uudeksi puheenjohtajaksi.

Muistan tavanneeni Sampo Terhon ensi kertaa vuonna 2009, kun hän oli vielä Kallion Perussuomalaisten puheenjohtaja. Terho teki vaikutuksen, ja epäilin hänelle ääneen, että hän hakee vielä joskus puolueen puheenjohtajaksi. Nyt se toteutuu. Pettäisin omat vaistoni, jos en tukisi Sampoa johtoon.

Olemme myös toimineet yhdessä Suomalaisuuden liiton hallituksessa ja nyt kansanedustajina eduskunnan suuressa valiokunnassa. Olen Terhon tapaan julkisuudessa kertonut kannattavani Suomen uutta EU-kansanäänestystä seuraavalla vaalikaudella, jolloin puolueet ottaisivat kantaa EU-linjaan eduskuntavaaleissa.

Olen talouspoliittisesti Terhon linjoilla. Perussuomalaiset uskoo työhön ja yrittäjyyteen. Työväenpuolue ilman sosialismia saa laajalti duunareidenkin kannatuksen.

Sampo Terhon työskentelytapa ryhmäjohtajana on tehnyt minuun vaikutuksen. Hän on ollut reilu ja tasapuolinen, mutta tarvittaessa luja. Johtajana ottanut homman haltuun ja johtanut joukkoa. Sampo Terho on sanavalmis, laajasti asiantunteva ja kansainvälinen kansallismielinen. Terho pystyy parhaiten yhdistämään puolueen kentän yhteiseen työhön isänmaan hyväksi.

Perussuomalaisissa kenttä aidosti valitsee puheenjohtajan. Jos saan kentän luottamuksen varapuheenjohtajistoon niin teen läheistä yhteistyötä puheenjohtajan kanssa, oli hän kuka tahansa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Näköhäiriö, katsoin ensin, että Sampo Terho kannattaa itseään puheenjohtajakisaan ja sitä kautta hallituksen eurooppaministeriksi. Myös oikeusministeri kaipaa hieman lisäapua.

Juuso Hämäläinen

Ei se ole häiriö. Kirjoittaja toki julkisesti kannattaa Terhoa ja on vähän saman näköinen tullakseen itse valituksi sopivaan tehtävään. Kiipeäminen aloitetaan aina näin. Politiikassa ja työpaikoilla. Valitan kyynisyyttäni. Elämä johtanut siihen osaltaan.

Käyttäjän OSAKARIK kuva
Olli Kankaanpää

Hallitukseen saattaa tulla kolme uutta ministeriä entisten lisäksi.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Sampo Terho "lupasi" noudattaa samoja sopimuksia kuin muutkin puolueet mitä EU on sovittu.
Kansanäänestystäkään ei ole tarvittu sitten -92-94 jälkeen mihinkään.

-Koska kansa antaa valtakirjan vaaleissa eduskunnalle,päättää puolestaan .
-Hallituspuolueiden eduskuntaryhmätkin on aina enemmistönä jotka päätökset tekee.Sormet piplian päällä ministerivalalla:" Kansan ja maan parhaaksi"!

mikael torppa

Minä näen tärkeimmäksi kriteeriksi uuden puheenjohtajan valinnassa sen, että hänen tulisi olla kristitty. Sillä Raamatun kuvaamat viimeiset ajat tulevat nyt ryminällä, ja tällöin jos koskaan, on kristillinen näkökyky tärkeää. Kristillinen näkökyky vaikuttaa suuresti tilanteissa, joidenka tulkinta erityisesti värittyy sen perusteella, oletetaanko Jumalan olevan olemassa.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Kuuluuko Sampo Terho kirkkoon, ainakin hänellä on pakanallinen nimi?

Jussi Halla-aho on ainaskin julkiateisti, ja sen kyllä kuulee hänen jutuistaan.

Juuso Hämäläinen

Ei haittaa. Ateistikin on uskovainen.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen Vastaus kommenttiin #7
Juuso Hämäläinen Vastaus kommenttiin #8

Ehkä ei. Haluan aina pakanoista ja syntisistä puhuttaessa muistuttaa miten Jeesus heihin suhtautui. Hän halusi nimenomaan olla myös heidän seurassaan. Hän ei kannattanut eriseuraisuutta kuten nykyään lahkoilla tapana.

Juuso Hämäläinen

Lopun tullessa ei ole väliä kuka on Suomessa persujen puheenjohtaja. Näin olen päätellyt pienessä päässäni.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Juu näin on .Noutaja kun tulee ei se katso puolueen jäsenkirjaa,ei pankin saldoa,ei kysy mielipidettä haluaako lähteä vai ei.
Siinä toteutuu yhdenvertaisuus meillä kaikilla.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Torppa, pitääkö olla jonkin seurakunnan jäsen ollakseen kristitty ?

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

No nytkö se maailmanloppu on vihdoinkin tulossa jota on ennustettu jo
aikojen alusta lähtien?
Eikös niitä maallisia lakeja ole jo raamatun oppien mukaan kepu,krst ja Ps tehnytkin,"syntien" takia? Kieltolakeja viinasta ja tupakasta.

Samoin "muista pyhittää lepopäiväsi" EK kanssa ,tehden ne ilman eri korvausta työpäiviksi.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Jos Jumala on jo kaiken päättänyt, esimerkiksi niiden viimeisten aikojen tuokseen, niin mitäpä me täällä enää pähkäilemme persujen puheenjohtajavalinnasta. Eikös Jumala ole jo senkin päättänyt?

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Jumala on Jumala ja ihminen se pieni pirulainen toistensa harmina. No vitsi vitsinä vaan, ainakin osittain niin. Mutta Sampo Terho lienee aika lähellä nykyisen puoluejohtajan ajattelutapaa, että itse Soini lienee hänen kannallaan. Sitä en voi tietää, sen voi sanoa ja vannoa vain Timo Soini itse. Kuitenkaan mitään kitkaa ja ojennuksen tarvetta Sampo Terho ei ole ainakaan julkisesti saanut Soinilta. Näin ei ole suinkaan ollut kaikkien julkisesti esiintyvien Perussuomalaisten kohdalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset