Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Olen ehdolla Perussuomalaisten varapuheenjohtajistoon

Perussuomalaiset on Suomen kiinnostavin puolue ja perussuomalaisilla on kiinnostavin puoluekokous. Toivon että teen siitä omalta osaltani entistä mielenkiintoisemman.

Asetun ehdolle Perussuomalaisten varapuheenjohtajistoon.

Kerroin ratkaisustani illan Ylen A-Studiossa, jossa käsiteltiin varsinaisesti kaksoiskansalaisuutta. Suomalaisena ja perussuomalaisena olen tavallaan kahden maan kansalainen. Elän arvokonservatiivina vapaamielisessä maassa. Isänmaallinen perussuomalainen. Vapaasti ajatteleva, vaan ei vapaa-ajattelija. Meidän puolueessa.

Vapaamielisyys tässä mielessä sopii niin kauan kuin se tarkoittaa myös minun vapauttani ajatella ja puhua niin kuin haluan.  Nykyään liian usein halutaan rajoittaa mielipiteen- ja sananvapautta ilman hyväksyttävää perustetta. Loukkaantuminen ei ole peruste ja epämukavat ajatukset eivät katoa sillä, että ne ovat poissa silmistä, poissa mielestä. Meillä ei oikein ajattelevien ruoska sivalla ja tiukka puoluekuri kangista. 

Meidän Perussuomalaiset on Suomen johtava sananvapauspuolue.

Muusikko Pekka Simojoen kuuluisassa kappaleessa kahden maan kansalainen toivoo voivansa kylvää rauhan siemenen. Toivon ehdokkaana yhdistäväni perussuomalaista kenttää toimimaan yhteisen aatteemme puolesta.

Laajassa kansanliikkeessä katto on syytä olla korkealla ja seinät leveällä, mutta vain joukossa on voimaa. Suomessa on 34 000 työllistä enemmän kuin viime vuonna. Parempaan suuntaan mennään. Olemme yhdessä kääntäneet Suomen suunnan ja kestäneet kipeätkin päätökset. Nyt on oltava malttia luottaa linjaan ja kerätä hyvän työn hedelmät seuraavan kahden vuoden aikana. Toivo herää suomalaisissa kuin pitkä pimeys väistyy ja isänmaan aurinko nousee kirkkaampana kuin vuosiin.

Meidän Perussuomalaiset on Suomen johtava duunaripuolue.

Enemmistöhallitus käyttää Suomessa valtaa. Näen ja koen sen joka päivä työssäni eduskunnassa. Valtaa ei meille annettu, vaan se otettiin kansanvaltaisten vaalien kautta. Opposition vallattoman vastuuttoman valitusvirren sointi on osa demokratiaa. Helsingin Sanomat tai Suomen Kuvalehti ovat osa vapaamielistä Suomea, vaan silti katsovat että Perussuomalaiset ovat saaneet maahanmuuttopoliittisen linjansa läpi hallituksessa.

Jos vain yksi luku täytyy muistaa, se on 18 prosenttia. Sen verran irakilaisista turvapaikanhakijoista saa tällä hetkellä myönteisen turvapaikkapäätöksen. Käsi ylös, joka katsoo että demarit vetäisivät tässä tiukempaa linjaa? Paljon on tehty, vaan lisää on tehtävä. Käsi ylös, joka katsoo että vihreät tekisivät yhtään tiukennusta?

Meidän Perussuomalaiset on Suomen johtava maahanmuuttokriittinen puolue.

Perussuomalaiset on hallituksen sosiaalinen omatunto. Joskus kolkuttaa, kuten itse kunkin omatuntoa, vaan unohdu ei pienen ihmisen asia. Perussuomalaiset ei kannata lisäleikkauksia. Vahva valtiontalous on vähävaraisen paras ystävä. Rikas ei valtiota kaipaa, vaan pärjää ilmankin. Taloutta on sopeutettu ja valtiontalous pelastetaan. Nyt on aika siirtyä eteenpäin.

Seuraavan kahden vuoden aikana olisi hyvä päästä siihen, että suomalainen voi ansaita tuhat euroa kuussa verovapaasti. Lähellä ollaan. 12 000 euroa vuodessa ansaitseva helsinkiläinen maksaa tällä hetkellä veroa 76,50 euroa. Tiesitkö, että tämä on kokonaisuudessaan Yle-veroa? Tärkeä joskin pöhöttynyt Yleisradiomme verottaa pienituloisen kukkaroa, ja silti vasemmisto on toimittajan kukkaron puolella. Näin unohtuu tavallinen suomalainen, perussuomalainen.

Meidän Perussuomalaiset on Suomen johtava suomalaisten puolue.

Haluan sinut mukaan meidän puolueeseen. Kierretään ympäri Suomea. Hankitaan ehdokkaita, voitetaan kuntavaalit huhtikuussa ja kesäkuun lämmössä pidetään Jyväskylässä ikimuistoinen puoluekokous.

Meidän Perussuomalaiset tekee ja voittaa yhdessä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Meidän Perussuomalaiset on Suomen johtava suomalaisten puolue. Haluan sinut mukaan meidän puolueeseen."

- Kiitos tarjouksesta, jonka puhekielinen muotoilu tosin hiukan häiritsee. Äänestin persuja viimeksi, mutta nyt etsiskelen jo uloskäyntiä vasemmalle tai oikealle.

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

" Perussuomalaiset on hallituksen sosiaalinen omatunto. Joskus kolkuttaa, kuten itse kunkin omatuntoa, vaan unohdu ei pienen ihmisen asia. Perussuomalaiset ei kannata lisäleikkauksia. Vahva valtiontalous on vähävaraisen paras ystävä. Rikas ei valtiota kaipaa, vaan pärjää ilmankin. Taloutta on sopeutettu ja valtiontalous pelastetaan. Nyt on aika siirtyä eteenpäin. "

Simon Elon kannattaisi mennä kertomaan tuota asiaa leipäjonohin missä jo ennestään tiukilla olevat ihmiset joutuivat persujen ja hallituskumppaneidensa takia vielä tiukemmalle. Epäilen että ei sieltä jonosta hirveän paljon hurraa huutoja kuuluisi.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Hallitus käyttää valtaansa, niin maassa, kuin puolueessakin.
Puoluekokous ei olekaan korkein päättävä elin puolueessa, vaan puoluehallitus, sillä se voi erottaa puoluekokouksen valitseman puolueen varapuheenjohtajan ja puoluevaltuustonjäsenen puolueesta, vaikka yhdistyslaki sanoo,"Päätös, jokaloukkaa jäsenen erikoisoiketta on mitätön.
Yhdistyslainrikkomisesta ei ole sanktiomääräyksiä, toivottavasti Elo tekee kansanedustajana aloitteen sanktiomääräysten lisäämiseksi yhdistyslakiin, sillä puolueethan ovat yhdistyksiä.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Melko paksua tekstiä. Todellisuus kertoo toista.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Syvärilä, voisitko vastata , keneltä tuo paksu teksti ?

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

lainaus:
Suomessa on 34 000 työllistä enemmän kuin viime vuonna. Parempaan suuntaan mennään. Olemme yhdessä kääntäneet Suomen suunnan ja kestäneet kipeätkin päätökset.

Vähättelit lukuja työttömyyden alenemisesta.

Lex-Linströmmin eläkkeelle jää työttömiä 5 500
Joulukuussa-16 oli 0 eurolla työssä jo 7 000 enemmän kuin -15
TEM 24.12-16

Työttömyys on "vähentynyt" jopa 12 500 .Ja palkoista kilisii veroja valtion kirstuun paljonko?

104 000 on työharjoittelussa opiskelijoita ,ammatteihin valmistuvia.
Myös 0 euron palkalla.
TEM 24.12-16

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Teidän tyylinne ja sen SUPO- miehen myös, olivat A- studiossa asiallisen realistisia. Kiitos siitä. Samalla tyylillä jos etenette, olette puolueellenne varmasti arvokas, kuten niin moni muukin. Soini, Terho ja se nainen EU:n kätköissä nyt esimerkkeinä. En juuri nyt muista hänen nimeään, mutta harmittaa että EU laittaa pätevältä tuntuvalle naiselle "kapulan suuhun". Hänestä ei ole vuosiin kuulunut mitään, mutta Suomen aikana kuului Perussuomalaisten parhaimpiin. Perussuomalainen puolue on vaikeuksissa siinä, ehkä, että se ei ole vieläkään valinnut parhaimpiaan tärkeimpiin tehtäviin. Jos puolue aikoo menestyä nykyistä paremmin, valittu linja tarvitsee pätevät "kuskit".

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Pirkko Ruohonen-Lerner ei ole EU:n kätköissä, vaan tämäkin perussuomalainen on kädet töitä täynnä.
http://pirkon.info

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Ai jaa, kiitos tiedosta. Laitan nimen muistiin kun sain nyt apua asiaan. Se on todella hän, tämä "EU nainen". Mutta viimeinen tietoni oli, että hän lähti EU työhön. Nyt olen taas paremmin ajan tasalla. Ehdin jo ottaa kantaa Perussuomalaisten parhaasta presidenttiehdokkaasta. Päädyin siinä ajattelussa häneen. Blogi on Ari Pesonen nimisen miehen.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

eN ole varma, tuliko numero yhdeksän viestini vastauksen muotoon, joten kirjoitan tämän viestin tukemaan sitä. Itse asia on eilisessä viestissä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset