Viisauksia ihmisen Elosta Suoraa ja kriittistä puhetta politiikasta

Mielenosoitus Kreikka-tukipakettia vastaan

Tukipaketin vastustajat pitävät rauhanomaisen ja poliittisesti sitoutumattoman mielenosoituksen Helsingissä eduskuntatalon edessä 11.5. klo 18 alkaen.

Suomen eduskunta äänestää keskiviikkona 12.5. Kreikka-tukipaketin kohtalosta. Hallitus esittää, että Kreikalle lainattaisiin 1,6 miljardia euroa kolmen vuoden kuluessa.

Mielenosoitukseen on kutsuttu median edustajia ja puhujia eri puolueista. Puhuja on tähän mennessä varmistunut Perussuomalaisista ja Kristillisdemokraateista. SDP ja Vasemmistoliitto ovat myös ilmaisseet kiinnostuksensa.
Vastustan Kreikan tukipakettia -ryhmään on liittynyt yli 14 000 suomalaista ja määrä kasvaa koko ajan.

Vaikuta tehokkaalla tavalla päättääjiin. Tiedämme, että mielenosoitus tulee nopealla aikataululla. Vanha totuus on, että nopeat syövät hitaat. EU-maiden kansalliset parlamentit yrittävät runnoa tukipaketit läpi nopeasti, jotta kansan vastustava ääni ei kantautuisi heidän korviinsa.

Nyt on reagoitava ja näytettävä, että kansa vaatii suomalaisten etujen ajamista eikä hyväksy pankkien lainatappioiden kattamista suomalaisten kukkarosta.

Tule mukaan mielenosoitukseen ja näytä, että vastustat Kreikan tukipakettia!

Kutsu myös ystäväsi ja kaikki kynnelle kykenevät mukaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Kolpakko (nimimerkki)

Ette aio pankkia polttaa?

Panu Horsmalahti

Itse tukisin lainanottoa jos Kreikka saisi tasapainotettua budjettinsa heti. Tosin sen jälkeen voi pohtia onko tukipaketti enää tarpeellinen. Esimerkiksi rikkaiden verotusta korottamalla ja tuhlailun lopettamisella ei budjetin tasapainotus ole mikään hankala asia. Toisaalta ymmärrän Kreikkalaisten mellakoinnin, koska poliitikot ovat vastuussa salaisesta lainanotosta sun muusta vilunkipelistä.

Duunari (nimimerkki)
iiris (nimimerkki)

Onko ollenkaan neuvoteltu sellaisesta mahdollisuudesta, että Kreikan nykyiset lainat jäädytettäisiin ja lyhennyksien ja korkojen maksu keskeytettäisiin 3-5 vuoden ajaksi? Tällöin ei tarvittaisi uusia lainoja ollenkaan. Tämä olisi ainut realistinen toimintatapa.

Käyttäjän nilsaslak kuva
Jukka Kaulanen

Vastuunkantoa pitää olla, nytkin Vanhanen puhuu kauhistuttavan domino-efektin mahdollisuudesta, jos Kreikkaa ei auteta. Hän ilmeisesti pelkää suomalaisten leipäjonojen leviävän Kreikkaan, mutta melko pian ne kyllä ylettyvätkin sinne.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset